.
خدایا تو به این بزرگی هیچ وقت منو فراموش نمی کنی
ولی من به این کوچیکی بعضی وقتها تو را فراموش می کنم!!!
به گزارش فرهنگ نیوز، خانه طراحان انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به تولید موشنگرافیکهایی تحت عنوان «کتابنخوانی» پرداخته است که قرار است در ایام برگزاری نمایشگاه، قسمتهای مختلف این موشنگرافیک هشت قسمتی در قالب میانبرنامهها از شبکههای مختلف رسانه ملی به نمایش درآید. از همین رو نظرات شهرام شکیبا را در مورد موشنگرافیکهای «کتابنخوانی» جویا شدیم.
شهرام شکیبا در مورد موضوع مورد بحث در موشنگرافیکهای کتابنخوانی گفت: «من این اثر خانه طراحان انقلاب اسلامی را دوست داشتم چون موضوعی که به آن پرداختهاند، یکی از موضوعاتی است که متاسفانه در تلویزیون ما مغفول مانده است. واقعا امیدوارم تلویزیون از این اثر خوب استفاده بکند».
ابوالفضل راهچمني فروردين امسال به جمع شهيدان مدافع حرم پيوست. راهچمني از مربيان نمونه طرح صالحين و عضو فعال پايگاه شهيد آويني حوزه ۳ سيدالشهدا(ع) ناحيه مقاومت بسيج شهرستان پاكدشت بود كه در دفاع از حرم اهلبيت و در مبارزه با تروريستهاي تكفيري به درجه رفيع شهادت نائل آمد. شهيد متولد 1364 و متأهل بود. پدر شهيد، علي اكبر راهچمني در گفتوگو با «جوان» از ويژگيهاي رفتاري و اخلاقي فرزندش ميگويد.
شهداي مدافع حرم تربيت يافته دامان خانوادهاي هستند كه آنها را به سعادت شهادت رساندند، شما به عنوان پدر شهيد چه كاري براي بالا بردن اطلاعات معنوي و اعتقادي پسرتان انجام داديد؟
از بدو تولد آقا ابوالفضل، مادرش تأكيد بسياري داشت كه بدون وضو به نوزاد شير ندهد. خيلي روي اين مسئله مقيد بود. زندگي شهيد از بدو تولد اينگونه آغاز شد. از بچگي تحت تأثير تعاليم مادرش بزرگ شد و پا گرفت. در مدرسه هم يكي از بهترين دانشآموزان مدرسه بود و در رشته رياضي رتبه دوم را در منطقه آورد. بعد از دوران تحصيل هم عضو سپاه شد و علاقه بسيار زيادي به كارش داشت. كارهاي نظامي را خيلي دوست داشت. از بچگي دنبال ورزش رفت و يك كوهنورد و صخرهنورد، چترباز و غواص واقعي بود. دوره تمام اين رشتههاي ورزشي را ديده بود و حرفهاي ورزش ميكرد. گاهي هم كشتي ميگرفت. شغل من طوري بود كه خيلي نميتوانستم در رابطه با مسائل مختلف با ابوالفضل صحبت كنم و به همين دليل كاملاً تحت نظر مادرش رشد كرد. مادر شهيد نقش بسيار زيادي در پيدا كردن مسير زندگي شهيد داشت و اينكه ابوالفضل امروز به عنوان يك شهيد مدافع حرم شناخته ميشود، حاصل زحمات مادرش است.
تصویری دیده نشده از حاج احمد متوسلیان که اخیرا در شبکه های اجتماعی منتشر شد.
به عقیده آیت الله جوادی آملی عبادت ذات اقدس اله، شئون مختلفی دارد گاهی به صورت فکر و ذکر و شکر است، گاهی به صورت حرکت و زمانی به صورت سکون.
به گزارش فرهنگ نیوز ، آیت الله جوادی آملی اعتقاد دارد عبادت ذات اقدس اله، شئونی دارد. گاهی به صورت فکر و ذکر و شکر است؛ گاهی به صورت حرکت و زمانی به صورت سکون. تا معبود (عزّوجلّ) چه دستور دهد و رسول معبود (صلی الله علیه و آله و سلم) چه پیامی آورده باشد.
به گفته وی آنجا که فکر و ذکر و شکر عبادت است، آیات و روایات در خصوص آن فراوان وجود دارد و نیازی به شرح آن نیست. و آنجا که حرکت، عبادت باشد، نظیر طواف که گشتن به دور کعبه، خود عبادت است و مانند سعی بین صفا و مروه که آن حرکت مخصوص و هروله ای که در آن است، خود عبادت محسوب می شود، و به قصد قربت انجام می گیرد. و آنجا که توقّف عبادت است، مانند وقوف در عرفات و مشعر و منا؛.
البته آن جا «وقوف» به معنای «سکون» نیست؛ ولی حرکت هم واجب نیست. صِرف ماندن در عرفات و مشعر و منا با آن آداب و سنن خاصّ، واجب است. پس معبودْ گاه دستور حرکت و هروله می دهد، نظیر سعی بین صفا و مروه؛گاهی دستور گردش به دور خانهٴ خود را لازم می داند، نظیر طواف در حج و عمره؛ گاهی هم وقوف و عکوف و اقبال همراه با تعظیم و بزرگداشت را در خانهٴ خود، واجب یا مستحب می شمارد، نظیر اعتکاف.
منبع: مهر